Обичам те. Обичам всеки миг с теб“.  Тези думи, казани от

...
Обичам те. Обичам всеки миг с теб“. 
Тези думи, казани от
Коментари Харесай

Голям гаф в „Ергенът“. Татуировка издаде една от финалистките

„ Обичам те. Обичам всеки момент с теб “. 

Тези думи, казани от Алек, чухме още в първите минути на трети сезон на „ Ергенът “. Пилотният епизод стартира с промо, което презентираше в няколко минути какво ще се случи в имението през идващите седмици.

На фрагментите видяхме по какъв начин в последния епизод Алек, нагизден в строго формален костюм, седи и се взира в годежния пръстен, който следва да връчи на някоя от участничките.

Но на коя? Коя ще бъде дамата, на която той се изяснява в обич с думите: „ Обичам те. Обичам всеки момент с теб “?

Не можем да бъдем сигурни, само че можем с съображение да предвидим коя ще бъде една от двете финалистки. За това просветление „ оказа помощ “ един гаф при монтажа, който бе видян от „ Господари на ефира “.

Във въпросното промо, с изключение на Алек, се вижда и жена, облечена в шармантна рокля. Очевидно тя е финалистка, тъй като в предходните сезони последните две избранички се показваха точно в сходни тоалети.

Разбира се, нейното лице е прикрито. Вижда се единствено шлейфът й, който величествено се носи по павирания път, само че за една стотна от секундата се мерва татуировка на ръката й.

Бърза инспекция измежду всички 26 финалистки демонстрира, че подобен татус има… Магдалена Томова. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Tomova (@magi_tomova)

Маги, която работи като шеф на заведение, още от първия епизод е една от любимките на ергена и в съвсем всички церемонии до момента получаваше една от първите рози. Така че въобще не може да ни изненада достигането й до финала.

Изненадващо обаче е самото развиване на финала.

Ако се има вяра на слуховете, които превзеха всички медии и обществени мрежи, тази година „ Ергенът “ ще приключи по в действителност невиждан метод: след дълго мъдруване Алек ще благодари посредством писмо на двете дами, стигнали финала, само че най-после няма да избере нито една от тях.

Финал, който, в случай че се сбъдне, сигурно ще бъде дълго коментиран.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР